To ingredienser uden gær pizzadej

Indholdsfortegnelse:

To ingredienser uden gær pizzadej
To ingredienser uden gær pizzadej
Anonim

Pizza derhjemme behøver ikke at være en skræmmende opgave. Med lidt hjælp fra magien ved selvhævende mel samles denne dej hurtigt med kun én ekstra ingrediens.

Pisk dejen op på få minutter, og omfavn derefter din kreativitet med toppings. En middelhavstærte, en kødelskers fornøjelse eller endda en taco-pizza for at tilfredsstille to lyster på én gang, er blot nogle få ideer til at starte. Mulighederne er uendelige og bevæbnet med denne dej, du kan blive kreativ (og middag på bordet) på ingen tid.

Denne opskrift giver nok dej til to 10-tommer runde pizzaer.

Ingredienser

  • 2 kopper selvhævende mel
  • 1 kop fuldfed græsk yoghurt

Trin til at gøre det

Saml ingredienser.

Image
Image

Bland mel og yoghurt sammen i en stor skål med en gaffel, indtil der dannes en dej. I starten kan dejen virke tør, men fortsæt med at blande, indtil en pjusket dej samles.

Image
Image

Vend dejen ud på en let meldrysset arbejdsflade og ælt dejen, indtil den er glat og elastisk, ca. 8 til 10 minutter. (Hvis dejen stadig er for tør, mens du ælter, kan du tilføje vand, en spiseskefuld ad gangen.)

Image
Image

Når dejen er blød og smidig, er den klar til brug i enhver pizzaopskrift eller til at toppe som du ønsker. Del dejen og rul til en skive til 2 (10 tommer)tærter eller læg dem i en pladebakke til en pizza i napolitansk stil. Top som ønsket og bag i en meget varm ovn.

Image
Image

Sådan laver man selvhævende mel

  • Hvis du ikke har selvhævende mel, kan du nemt lave din egen med 2 kopper universalmel, 1/2 tsk s alt og 2 tsk bagepulver.
  • Forvarm din ovn til 400 F, før du begynder på denne dejopskrift, så den er klar, når du har samlet dine tærter. Bages i 8 til 10 minutter, eller indtil skorpen er let gyldenbrun.

Anbefalede: