Pepperoni Pizza Opskrift

Indholdsfortegnelse:

Pepperoni Pizza Opskrift
Pepperoni Pizza Opskrift
Anonim

Pepperoni er en af de mest populære pizzapålæg. S alt, fed og smagfuld, denne tynde skiver amerikanske salami bruges typisk til pizza, men sandwich og wraps er også lækre, når de er fyldt med dette velsmagende spegede kød. Pepperoni er skabt af italienske immigranter i USA og minder om salamierne i det sydlige Italien. Den er lavet af svinekød, oksekød og nogle gange kalkun og har en dyb rød farve, lidt krydderi og en let røget smag.

Vores dekadente pizza toppet med pepperoni er virkelig nem at sammensætte. Når du bruger købt frisk pizzadej, er hele processen meget nemmere, selvom det altid er en mulighed at lave din egen fra bunden. Brug pizzasauce efter din smag, men hvis du vil have en ekstra osteagtig tærte, skal du fordoble mængderne og personliggøre denne smagfulde og nemme pizza.

Ingredienser

  • Mel, til aftørring
  • 1 pund butikskøbt eller hjemmelavet pizzadej
  • 3/4 kop købt eller hjemmelavet pizzasauce
  • 6 ounce mozzarellaost, delvist skummet lav fugtighed, revet
  • 4 ounce pepperoni, skåret i tynde skiver
  • 1 lille jalapeñopeber, skåret i ringe
  • 1/4 kop revet parmesanost
  • Frisk oregano, til pynt

Trin til at gøre det

  1. Saml ingredienserne.
  2. Forvarm din ovn til den maksimale temperaturden kan nå, ideelt set mellem 500 og 550 F. Hvis du bruger en pizzasten, skal du placere den i ovnen, mens den forvarmes.
  3. Gengørligt mel din arbejdsflade og dej. Brug fingerspidserne til at trykke ned på dejen for at flade den ud til en skive på ca. 8 tommer i diameter.
  4. Tag fat i den ene side af dejen ved kanten med begge hænder og løft den op, så tyngdekraften kan strække dejen ned mod bordpladen. Bevæg hænderne langs dejens kanter, mens du gør dette, så dejen strækker sig jævnt til en stor cirkel. Hvis dine fingre begynder at klistre, skal du vende dejen tilbage til arbejdsfladen til en let melet mel, før du fortsætter med at strække den.
  5. Når dejen er blevet strakt ud til en cirkel med en diameter på ca. 16 tommer, sættes den tilbage på arbejdsfladen.
  6. Læg dejen på en meldrysset skræl, hvis du har en. Hvis ikke, så gør den klar til ovnen på en bageplade. Hæld saucen på dejen og fordel den let rundt med bunden af en ske eller en gummispatel, indtil den dækker overfladen jævnt og efterlader en 1/2-tommers kant i kanten.
  7. Driv den revne ost ud over saucen, og top derefter osten med skiverne af pepperoni.
  8. Brug skrællen til at overføre pizzaen til pizzastenen, hvis den bruges, eller lad den stå på bagepladen og placere den i ovnen.
  9. Bag i ca. 8 minutter, eller indtil osten er smeltet og boblende, og skorpen er dybt gyldenbrun. Fjern pizzaen på et skærebræt og top med jalapeño, hvis du bruger, og revet parmesanost. Pynt med frisk oregano. Skær og serverstraks.
  10. Nyd.

For den bedste hjemmelavede pizza

  • Hvis du bruger en butiksdej, kan det være svært at fjerne den fra posen. Brug en saks til at klippe plastikken væk, hvilket gør det nemmere for dig forsigtigt at pille dejen væk fra posen. Undgå at rive eller strække dejen for meget.
  • Hvis du ikke har en pizzaskræl, skal du erstatte den med et fleksibelt plastikskærebræt eller et stykke bagepapir. Men uanset hvad du bruger til at overføre pizzaen til bagefladen, skal du sørge for at mele den godt. Vær også opmærksom på, at for meget mel i bunden af en pizzaskive kan være ubehageligt, så brug ikke mere mel end nødvendigt.
  • En pizzasten er ikke det eneste, der vil give en fantastisk skorpe. Alt, der er tæt og tungt, fungerer, som en stålplade eller en støbejernspande.
  • Vores opskrift er ikke en opskrift i napolitansk stil, så hvis du planlægger at bage vores pizza, som om den var napolitansk (ved 800 F eller mere), bliver du nødt til at forkorte bagetiden drastisk.

Anbefalede: