Opskrift på en grydetærte med mikrobølgekylling i et krus

Indholdsfortegnelse:

Opskrift på en grydetærte med mikrobølgekylling i et krus
Opskrift på en grydetærte med mikrobølgekylling i et krus
Anonim

En varm portion kyllingepottærte er den ultimative komfortmad. Det eneste problem er, at det kan tage timer at lave, og nogle gange er der rester i dagevis. Løsningen? En enkelt-servering kylling pot pie i et krus. Ved at bruge nogle få ingredienser kan du lave en varm og beroligende kyllingepottærte i mikrobølgeovnen på få minutter.

En af de bedste dele af enhver kyllingepottærte er toppingen. Det er ikke muligt at opnå en gyldenbrun, flagende skorpe, når du bruger mikrobølgeovnen - men hemmeligheden kan findes i købmandens fryseafdeling, ofte lige ved siden af butterdejen. Se efter en æske med mini filoskaller. Disse lækre små filokopper er færdigkogte og klar til at nydes direkte fra fryseren. Du skal blot knuse tre af skallerne oven på den cremede kylling og grøntsager i mikrobølgeovnen for at opnå den trang-dygtige, flagede topping på et øjeblik.

Det bedste ved opskrifter på mikrobølgekrus er, at der er så få snavsede tallerkener, og forberedelsestiden er kort. Da opskriften kun bruger mikroovnen, kan større børn piske en selv, og det giver et varmende måltid på et snuptag.

Ingredienser

  • 1/2 kop optøet frosne blandede gulerødder og ærter
  • 1 spsk us altet smør
  • 1/4 teskefuld tørret timian
  • 1 teskefuld mel
  • 1/4kop sødmælk
  • 1 kop kyllingrester i tern
  • 1 knivspids kosher s alt
  • 1 knivspids kværnet sort peber efter smag
  • 3 frosne, færdigbagte filokopper

Trin til at gøre det

Saml ingredienserne.

Image
Image

Placer grøntsagerne i et stort 12-ounce krus. Top med smør og timian. Mikrobølgeovn i 1 minut.

Image
Image

Brug en grydelapp til at håndtere det varme krus, rør melet i for at lave en pasta, og rør derefter langsomt mælken i, indtil den er tyk.

Image
Image

Tilsæt kyllingen og smag til med s alt og peber. Rør for at dække kyllingestykkerne. Mikrobølgeovn i ca. 2 minutter, afhængig af din mikroovn, indtil kyllingen er gennemvarmet.

Image
Image

Knus filokopper med fingrene, drys ovenpå, og server med det samme.

Image
Image

Tip

Vær forsigtig, når du tager kruset ud af mikrobølgeovnen mellem trinene, og når du er klar til at toppe og servere. Mikrobølgestyrkerne varierer, og kruset kan blive meget varmt. Brug ovnluffer eller et tykt køkkenrulle til at beskytte dine hænder.

Opskriftsvarianter

  • Denne opskrift er en fantastisk løsning til at bruge rester af grøntsager samt rester af strimlet eller i tern kylling. Byt de frosne grøntsager ud med den samme mængde rester af grøntsager.
  • Dette er også en fantastisk løsning til Thanksgiving-rester, når du har mere kalkun, end du ved, hvad du skal gøre med. Skift blot kalkun i tern eller strimlet med kyllingen.
  • Brug færdiglavet tærtedej i stedet for filokopper. Top kruset med en cirkel afdejen skåret til, så den passer til trin 4, og mikroovn, indtil dejen er fast, ca. 2 minutter.

Anbefalede: